Elena Udrea laudă litoralul românesc: „Este paradisul scatofililor!”

Elena Udrea s-a lăudat aseară, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, că turismul românesc a renăscut sub conducerea sa. Udrea vede drept cel mai important succes al mandatului său „rebrenduirea” litoralui românesc, care este acum considerat paradisul scatofililor de pretutindeni.

„De când am preluat conducerea Ministerului Turismului, numărul turiştilor scatofili care aleg litoralul nostru aproape că s-a triplat. Chiar nu înţeleg cum nici un alt ministru al turismului nu a sesizat până acum potenţialul răhăţeilor care plutesc în apele litoralului românesc. Iar acesta este doar începutul”, s-a lăudat Elena Udrea.

Turiştii scatofili care vin în staţiunile autohtone pot închiria costume de scatofandri, pot face scato-diving sau pot alege o plimbare cu skato jet-ul. „La o aşa ofertă, practic nu avem concurenţă. Singurul meu regret este că încă n-a reuşit să schimb numele Mării Negre în Marea Maro”, a oftat doamna Udrea.

Chiar dacă a fost acuzată că iroseşte banul public prin campaniile făcute pe posturi TV străine, Udrea a dat ca exemplu campania „Litoralul românesc, un loc plin cu maroneaţă!”, despre care spune că a adus mii de turişti pe plajele litoralului nostru.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
16 august 2011 13:07

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult