Elena Udrea, pregătită de închisoare! Și-a pus postacii să-i scrie zece cărți

Pentru că nu e ca și cum n-ar fi luat șpagă, Elena Udrea a început să se resemneze cu gândul că va primi o condamnare cu executare și va ajunge pentru mai mulți ani la închisoare. Așa că a decis să se pregătească din timp pentru o reducere a pedepsei și și-a pus postacii să lase comentariile de pe internet și să îi scrie măcar vreo 10 cărți.

”Avem normă să scriem câte 10 pagini pe zi”, s-a plâns unul dintre postaci. ”Iar eu chiar am avut ghinion, mi-a căzut să scriu despre «impactul culorii unei genți Louis Vuitton asupra evoluției politice în Rmânia postdecembristă». De unde dracu’ să știu eu ce-s alea genți Louis Vuitton sau cum se numesc toate culorile alea dubioase, de le știu numai femeile și homosexualii?!”

Dealtfel, majoritatea postacilor lui Elena Udrea se plâng că au primit subiecte complet aiurea. Asta și pentru că subiectele interesante – «cu cine ar trebui să facă o femeie sex pentru a avansa în politică» sau «care sunt pozițiile sexuale cu care se poate corupe un președinte de țară» – au fost rezervate de Elena Udrea. ”La aceste subiecte sunt cea mai pricepută femeie din România, ar fi culmea să îi las pe alții să scrie despre așa ceva”, a ripostat Elena Udrea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
24 octombrie 2015 01:10
Citește mai mult despre: udrea

Alte articole

Vezi mai mult