Elena Udrea răsuflă uşurată: ”Când am văzut cu executare m-am speriat, am crezut că-mi dau cu extrădare”

Ușurare în Costa Rica, după pronunțarea sentinței în dosarul Elenei Udrea. Fostul ministru a comandat o șampanie de la room service, deși la ora pronunțării în Costa Rica era 8 dimineața: ”La o asemenea ocazie, putem face o excepție”, a spus fericită Elena Udrea.

”Când am citit, m-am panicat. Am citit cu extrădare în loc de cu executare. Pe urmă mi-am amintit că sunt la câteva mii de km de orice închisoare românească”, a declarat Udrea. ”Vă mai mirați că emigrează lumea din țara aia de căcat? Adică eu să fac pușcărie, dar Dragnea să fie președintele Camerei Deputaților, deși suntem amândoi condamnați penal definitiv? Terminați cu miștourile, săracilor!”, a spus Udrea.

Elena Udrea a mai declarat și că ”Din fericire încă sunt cetățean român și drepturile mele pot fi garantate de un judecător român, pe care îl pot mitui, deci nu exclud o revizuire a pedepsei”.

Udrea a anunțat o petrecere de condamnare pentru acest weekend: ”Chiar nu știam ce pretext să mai găsesc să invit prietenii la un grătar. E plictiseală pe-aici, sentința îmi mai dă un subiect de vorbit cu lumea de prin celelalte vile”, spune Udrea. ”Cine știe, poate la bătrânețe o să vin să execut pedeapsa asta de 6 ani. Evident, am glumit”, a spus Udrea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
6 iunie 2018 08:40
Citește mai mult despre: Costa Rica Elena Udrea extrădare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult