Elena Udrea s-a dus la târgul de erotism, în locul celui de turism

Elena Udrea a făcut senzaţie la un târg internaţional de erotism desfăşurat în week-end-ul trecut la Amsterdam. Deşi oficial s-a anunţat că Udrea va merge la un târg de turism, se pare că unul dintre funcţionarii ministerului a confundat turismul cu erotismul.

„Cineva a încurcat datele şi, în loc să ajung la un târg de turism, m-am trezit la târgul de erotism. Îmi pare însă bine că s-a întâmplat aşa. Mi-au venit foarte multe idei pentru turismul românesc de la acest târg. Deocamdată nu vă pot oferi prea multe detalii, însă vă asigur că veţi avea parte de foate multe surprize din partea ministerului în următoarele luni, când voi implementa multe din cele văzute la Amsterdam în turismul nostru”, a declarat Udrea la întorcearea în ţară.

Dovadă că Elena Udrea a fost impresionată de ceea ce a văzut la târgul erotic stă faptul că ea s-a întors de la Amsterdam cu foarte multe cadouri. „Am luat câte ceva pentru fiecare membru al Guvernului, dar şi pentru preşedintele Băsescu. Doar premierului Emil Boc nu i-am luat nimic, din motive pe care cred că le bănuiţi şi dumneavoastră”, a încheiat aceasta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 octombrie 2010 11:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult