Elena Udrea vrea ca toate hotelurile din România să angajeze decepţioneri

Elena Udrea a anunţat că nu va face parte din viitorul Guvern, dar a hotărât să ia o ultimă decizie importantă în calitate de ministru al Turismului, o măsură prin care, spune ea, turismul românesc va fi relansat. Astfel, începând din acest an, toate hotelurile din România vor fi obligate să angajeze decepţioneri.

„Dacă turistul este surprins bine-dispus, el va fi preluat imediat de un decepţioner. Acesta îi va vorbi despre calitatea serviciilor de care beneficiază, îi va spune turistului ce vacanţe putea alege în alte ţări la acelaşi preţ, îi va arăta gândacii din cameră, va face absolut tot ce e nevoie ca să-i strice buna-dispoziţie”, a explicat Elena Udrea.

Ea spune că ideea i-a venit în timp ce se afla într-un hotel şi nu putea să doarmă din cauza turiştilor din camera vecină, care se distrau extrem de zgomotos. „Atunci am realizat cât de important ar fi un decepţioner. Turistul nu trebuie să-i vadă pe alţii cât de bine se simt, pentru că atunci el se va întrista. Or, turistul român nu are nevoie de aşa ceva”, a adăugat Udrea.

Scris de Calin
7 februarie 2012 17:02

Alte articole

Vezi mai mult