Elena Udrea vrea să aducă în România cât mai mulți tiriști străini

Elena Udrea le-a explicat ieri jurnaliștilor că atragerea tiriștilor străini face parte din planul de relansare a economiei. E lucru știut că tiriștii străini, în special cei turci, plătesc foarte bine și de multe ori dau banii înainte. „La ce frumuseți are țara noastră, logic ar fi ca tiriștii străini să se înghesuie la noi. N-om avea noi șosele, dar cu parcările nu mi-e rușine deloc”, a explicat Udrea.

Ministrul Turismului a făcut recent o vizită în Germania, pentru a-i convinge pe tiriștii de acolo să vină la noi în țară. Ea a stat de vorbă cu transportatorii nemți și i-a asigurat că oferim servicii ireproșabile, la cele mai mici prețuri din regiune. Ca să arate că știe despre ce vorbește, Elena Udrea le-a făcut pe loc o demonstrație, însă la un moment dat a pufnit-o râsul și era să se înece.

În vara asta, peste 50.000 de tiriști străini sunt așteptați în România. Până la finalul sezonului, Udrea are de gând să mai deschidă câteva zeci de parcări Dali, majoritatea de-a lungul drumurilor europene care ne traversează țara. Cu ocazia asta, ea va crea locuri de muncă pentru mii de românce, care altfel ar fi stat pe margine și ar fi făcut cu mâna.

Scris de TNR
16 iunie 2011 07:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult