Elena Udrea vrea să devină anonimă: va apărea în public doar cu o mască pe faţă

La ultima conferinţă de presă, Elena Udrea a şocat asistenţa afişându-se cu o mască neagră, care-i acoperea complet faţa. Prima impresie a celor prezenţi a fost că Udrea vrea să urmeze modelul Agathon, doar că în loc de Dracula Park să construiască un Zorro Park. După cum s-a dovedit ulterior, asemănarea cu Zorro a fost pur şi simplu întâmplătoare. Udrea spune că vrea, de fapt, ca faptele ei în calitate de ministru al Turismului să fie mai corect percepute.

„Vreau ca lumea să judece afirmaţiile mele,  faptele mele, fără să ţină cont de faptul că aparţin Elenei Udrea. Există mulţi răutăcioşi care nu sunt de acord cu proiectele mele tocmai pentru că au ceva cu persoana mea, nicidecum pentru că ar avea ceva împotriva proiectelor. Această situaţie trebuie să înceteze! Vreau să devin o anonimă şi tocmai de aceea am decis să folosesc această mască în toate apariţiile mele publice de aici încolo. Practic, nimeni va şti că în spatele acestei măşti se află Elena Udrea, va fi un suspans permanent pentru toată lumea” a afirmat ministra de la Turism.

Un alt avantaj al măştii, consideră Udrea, e că astfel îşi va putea verifica mult mai bine subalternii. Asta pentru că, din motive care ne scapă, ea consideră că nimeni nu o va recunoaşte când va purta masca. „Mă voi plimba printre ei fără ca ei să ştie că sunt cu ochii pe ei. Se vor comporta ca şi cum eu n-aş fi acolo, ceea ce mă va ajuta să le evaluez munca mult mai corect şi mai aproape de realitate” a spus Udrea.

Gurile rele spun însă că Elena Udrea şi-a făcut o operaţie estetică şi de aceea e nevoită să poarte o mască pe faţă. O altă variantă susţine că Udrea se ascunde, de fapt, de Băsescu, sperând că dacă nu-i mai vede faţa la televizor sau în ziare, o să uite s-o remanieze. Există, evident, şi varianta de tabloid, care susţine că Elena Udrea este sado-masochistă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 mai 2010 22:00
Citește mai mult despre: guvern masca ministru turism udrea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult