Elevii care au dat BAC-ul serbează la McDonald’s: “E ultima zi când stăm de partea asta a tejghelei!”

Mii de tineri se înghesuie la McDonald’s, dar nu fiindcă e ziua Americii, ci fiindcă e ajunul rezultatelor la BAC! Cu câte un happy meal în faţă, adolescenţii îmbujoraţi sărbătoresc ultima zi când stau de partea asta a tejghelei: mâine, după afişarea rezultatelor, majoritatea vor păşi în noua lor viaţă de învârtitori de chiftele.

„O să-mi fie dor să vin la Mec doar ca să beau un suc şi să mănânc un burger, fără să mă preocupe întrebările astea de om mare – am uitat vreun colţ nemăturat?, mai e hârtie igienică la WC? Ce să-i faci, anii de liceu trec cât ai clipi, că sunt decât cinci!”, spune Olivia Ţ., absolventă a unui liceu de top din Capitală.

Mici serbări au avut loc şi în oraşele fără McDonald’s, unde elevii s-au adunat la şaormăria locală. Din păcate, acolo doar cei mai străluciţi la învăţătură vor avea, de vara aceasta, onoarea să stea în spatele îndrăgitei troace cu varză şi sosuri.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
4 iulie 2017 17:07
Citește mai mult despre: BAC Bacalaureat McDonalds rezultate

Alte articole

Vezi mai mult