Elevii care au dat şpagă la BAC vor putea recupera banii muncind la vilele profesorilor mituiţi

Vești bune pentru elevii care au băgat mâna adânc în buzunarul părinților pentru a putea obține o notă decentă la examenul de Bacalaureat de anul acesta. Infuzia de capital adusă în economie va genera noi locuri de muncă, în special în construcții. Asta pentru că foarte mulți profesori au început, deja, să-și construiască vile din banii primiți șpagă.

„Situația era mult mai grea în anii trecuți când elevii, lipsiți de orice spirit practic și total nepregătiți pentru viață, puneau burta pe carte și luau Bacalaureatul. Trebuie să fii naiv să crezi că așa reușești în viață. Dacă eram cinstit, nu mai ajungeam niciodată să-mi construiesc vilă”, a declarat un profesor șpăgar de la liceul Tudor Vladimirescu din Cozia.

Locurile de muncă disponibile sunt pentru posturile de zidar, zugrav, muncitor necalificat, absolvent de mate-fizică și șef de echipă. „Este ca și cum ai merge pe litoral, la Marea Neagră, tot printre construcții neterminate îți vei petrece vara iar compania este, în mare, aceeași”, asigură profesorii.

Scris de Ef
8 iulie 2014 16:07
Citește mai mult despre: BAC mita

Alte articole

Vezi mai mult