Emil Boc a găsit vinovatul pentru starea proastă a economiei României

Într-o conferinţă de presă susţinută azi la Palatul Copiilor, premierul Emil Boc a anunţat că starea proastă a economiei României i se datorează unui singur om: Sergiu Băhăian.

„Tocmai am primit un raport de la cei care investighează cazul Băhăian. După cum probabil sesizaţi şi dumneavostră, am rămas tâmpit când am citit concluziile raportului. Există dovezi clare că Sergiu Băhăian nu a îngropat doar oameni, ci a îngropat inclusiv economia României. Mai grav e faptul că nu e deloc cooperant în această privinţă, astfel că nici până la această oră nu ştim unde este îngropată economia României.

Îi asigur însă pe cetăţeni că toate resursele statului vor fi folosite pentru a identifica locul unde este îngropată economia ţării şi că nu vom renunţa la căutări până nu o vom găsi. Avertizez însă că s-ar putea să dureze ani, poate abia Guvernul următor o va găsi”, a spus Emil Boc.

„Profit de ocazie şi vă anunţ că, începând de azi, toate conferinţele de presă pe care le voi susţine vor avea loc la Palatul Copiilor, pentru că Palatul Victoria consider că mi-a purtat ghinion până acum. Iar aici, la Palatul Copiilor, de ce să nu recunosc, mă simt mult mai în elementul meu”, a încheiat Emil Boc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 februarie 2010 16:28
Citește mai mult despre: bahaian economie emil boc guvern

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult