Emil Boc a terminat, după 4 zile, de deszăpezit Audi-ul Q7 blocat pe A1

După patru zile în care a muncit fără oprire, Emil Boc a reuşit să deszăpezească Audi-ul blocat de nămeţi pe A1. De joi până acum câteva ore, premierul a dat cu lopata în jurul maşinii, cu toate că televiziunile plecaseră de mult din jurul său.

„M-am riscat puţin joi, când am început dezăpezirea Audi-ului Q7. E, totuşi, o maşină cam mare pentru forţele mele, dar nu mai puteam da înapoi. Erau prea multe televiziuni de faţă, am apucat deja să mă laud că am experienţă la lopată, practic am fost condamnat să continui până azi operaţiunea de deszăpezire”, a declarat Emil Boc.

Acesta a dat vina pe consilierii săi, cărora le-a cerut expres să-i găsească un Tico pe care să-l deszăpezesc, nicidecum o maşină mare, precum Audi Q7. „Probabil totul s-a vrut o glumă din partea lor, însă, sincer vă spun, n-am gustat deloc gluma. Un Tico îl deszăpezeam până vineri seara, aveam şi eu week-end-ul liber, dar aşa, am muncit ca disperatu’ timp de 4 zile. Sper măcar ca proprietarul Audi-ului să aprecieze efortul pe care l-am depus”, a adăugat Emil Boc.

Scris de Calin
30 ianuarie 2012 12:01

Alte articole

Vezi mai mult