Emil Boc: „Economia duduie! Avem PIB-ul mai mare ca cifra de afaceri Apple”

Întrucât a trecut o săptămână de la ultimul anunţ din seria „Economia României a ieşit din criză”, Emil Boc a simţit nevoia să ţină o nouă conferinţă de presă, în care să laude performanţele Guvernului. „Dacă nu ne lăudăm singuri, nu ne laudă nimeni”, şi-a motivat premierul decizia.

„Multă lume a râs de mine când am spus că România a ieşit din recesiune. Şi, după cum ştiţi, puţină lume îşi permite să facă mişto de mine. Dar, acum am ocazia să le dau cârcotaşilor peste nas, cu cifre concrete: în primul trimestru al anului, PIB-ul României este de 30 de miliarde de euro, în timp ce cifra de afaceri Apple este de doar 27 de miliarde. Guvernul condus de mine este mai performant ca Apple, o demonstrează cifrele. Ce altă dovadă mai vreţi pentru eficienţa Guvernului?”, s-a întrebat retoric Emil Boc.

Mai mult,  se pare că Steve Jobs, co-fondator şi director general Apple, a fost pe lista premierului pentru postul vacant de ministru al muncii, dar rezultatele financiare înegistrate de Apple l-au scos din cărţi. „E mult sub nivelul unui Botiş, nu merită postul”, ar fi spus Boc.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
3 mai 2011 15:02

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult