Emil Boc este mai catolic decât Papa: roşeşte la o pictură nud

Pentru că la Palatul Victoria abia se mai intră din cauza diverşilor manifestanţi aciuaţi pe-acolo, Guvernul Boc a susţinut ieri o şedinţă în Iaşi. Guvernul Boc a plecat în turneu prin ţară, cum ar veni. Şi pentru că celebra scenă a Monicăi Iacob Ridzi de 75.000 de Euro nu era disponibilă, şedinţa de guvern s-a ţinut în aula Universităţii Alexandru Ioan Cuza. A apărut însă o mică problemă: în sala în care premierul urma să susţină conferinţa de presă se află o pictură uriaşă a lui Sabin Bălaşa, reprezentând un nud.

 

 

Din motive absolut idioate, pictura a fost acoperită cu un ecran. Nici măcar organizatorii n-aveau idee de ce au recurs la această soluţie: celor de la Mediafax li s-a spus că motivul este o defecţiune tehnică la motoraşul care urcă şi coboară ecranul-gigant, iar celor de la Gândul că pe acel ecran urma să fie proiectată sigla Guvernului. Lucru care, evident, nu s-a întâmplat.

Ineresant e faptul că Traian Băsescu sau fostul Patriarh n-au fost deloc deranjaţi de pictură, ei susţinând în trecut conferinţe de presă în aula universităţii ieşene fără ca pictura să fie acoperită. Pentru Emil Boc, în schimb, ea a fost acoperită. Cel mai probabil evenimentul are legătură cu faptul că Boc e încă mic şi nu a primit acordul părinţilor pentru a privi o pictură nud.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 martie 2010 10:44
Citește mai mult despre: balasa Boc guvern pictura universitate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult