Emil Boc este noua imagine a ouălor Kinder

Emil Boc a primit o ofertă de nerefuzat: să devină imaginea ouălor Kinder în România. Şi pentru că e criză şi banii la buget sunt tot mai puţini, Boc a acceptat oferta, urmând acum să îmbogăţească colecţia de ştrumfi a ouălor Kinder. Sau poate Boc a acceptat pur şi simplu pentru că nu-l duce capul, e şi asta o variantă.

“E o senzaţie plăcută şi foarte familiară mie, să mă bag în cacao de tot” a fost singura declaraţie a lui Emil Boc pe marginea subiectului.

După ce a fost primul român care şi-a cumpărat Duster, Traian Băsescu vrea să fie şi primul român care beneficiază de viitoarea colecţie a ouălor Kinder, mai ales că-i face o deosebită plăcere să se joace cu Emil Boc. Plus că vrea să arate tuturor că are ouă, chiar dacă sunt mai micuţe.

Cu ocazia lansării oficiale a noii colecţii Kinder cu ştrumful Boc, care va avea loc în Bucureşti, se va organiza o paradă pe sub Arcul de Ştriumf. Se anunţă o participare numeroasă mai ales că, special pentru Emil Boc, la paradă vor defila tancuri şi avioane şi se va servi cafea la nisip. Între cei care au confirmat prezenţa se află şi ministrul Apărării, Gabriel Oprea, care a promis că o să dea nişte tunuri.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
25 aprilie 2010 22:00
Citește mai mult despre: Basescu emil boc kinder

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult