Emil Boc îl contestă pe Newton: „Nu am căzut în cap din cauza gravitaţiei”

Reporterii TNR s-au întâlnit azi cu premierul Emil Boc pentru a-i aminti că e căzut în cap. Înarmaţi cu filmarea din emisiunea lui Andrei Gheorge, în care se vede clar că Emil Boc a căzut în cap (de la o distanţă apreciabilă, raportat la înălţimea premierului), l-am rugat pe Boc să ne confirme că incidentul respectiv a avut loc din cauza efectului gravitaţional. Însă, spre surprinderea noastră, Emil Boc a infirmat teoria gravitaţiei.

TNR:

Domnule premier, se spune că dumneavostră aţi căzut în cap în emisiunea lui Andrei Gheorghe din cauza efectului gravitaţional..

Emil Boc:

Nu am această informaţie, am auzit-o spusă doar ca supoziţie, dar eu nu am cunoştiinţă de aşa ceva, nu ştiu de implicaţiile teoriei… Deci atâta vreme cât situaţia aceasta nu există, gravitaţia nu are nici o legătură cu faptul că am căzut în cap. Va trebui să-mi vină oamenii cu o analiză, pentru că o asemenea teorie nu mi s-a confirmat.

TNR:

Totuşi, Newton este unul dintre cei mai mari fizicieni, iar el susţine că…

Emil Boc:

Încă o dată vă repet: această teorie trebuie să aibă acoperire. Până nu o să am pe masă un raport, acestă teorie nu există.

Convinşi că n-au cu cine discuta, reporterii noştri au renunţat să-i amintească premierului de evoluţionism, cu atât mai mult cu cât în cazul lui Boc acesta pare să nu se confirme.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
27 august 2010 12:08

Alte articole

Vezi mai mult