Emil Boc: „Nu pot fi acuzat că sunt heterosexual”!

Aflat în vizită de inaugurare la centura oraşului Lugoj, premierul Emil Boc a mărturisit că e homosexual convins şi că niciodată nu s-ar apropia de o femeie de bunăvoie. Enervat de absenţa miniştrilor, Emil Boc nu s+a mai abţinut şi a strigat în guriţa mare „unde-s miniştrii, în puii mei!”

Chestionat de reporterul TNR în legătură cu orientarea sa sexuală, Boc n-a mai putut nega adevărul: „Ei, ce să zic! Fabulos, sunt gay! Păi de aceea am şi rămas prim-ministru, că-mi place să mă ia lumea la măciucă. Eu toată viaţa mea stat cu nasul în prohabul oamenilor mari, deci nu prea am avut de ales.”

După ce a lăsat ruşinea de-o parte, Boc ne-a făcut confesiuni cutremurătoare. „Totul a început de când eram doar un băieţel mic de statură. Toată lumea mă lua la mişto, exact ca şi acum. Băieţii mai mari nu voiau să joace fotbal cu mine, preferau cu mingea. Eu doar stăteam cu fundul pe bară şi îi aşteptam să termine.”

Şi în ce priveşte familia sa, Emil Boc făcut câteva precizări. „Am avut o relaţie tare dificilă cu tatăl meu, care mă bătea la fundul gol în văzul lumii. Toţi copii ştiau cum arăt dezbrăcat. Abia când m-am făcut mai mare a început să mă bată îmbrăcat, lovindu-mă cu ouă în cap. De mama îmi aduc aminte doar că îi purtam pantofii, unii cu toc înalt, ca să par mai zvelt. Apoi m-am gândit că la pantofii cu toc ar merge şi o rochiţă, şi uite aşa m-am pomenit că sunt atras de bărbaţi.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
23 august 2010 15:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult