Emil Boc nu pune plăcuțe bilingve, dar când a ajuns la DNA a rupt-o pe maghiară: ”Nem tudok románul”

În calitate de primar al Clujului, Emil Boc a refuzat constant să pună plăcuțe în maghiară la intrarea în oraș. Gestul suprem de prostie l-a făcut însă când a pus un panou pe care scrie ”Bine ați venit” în 7 limbi, inclusiv corereană, dar nu și maghiară. Iar când un panou cu ”Bine ați venit” în maghiară a fost amplasat la intrarea în Cluj, Boc l-a dat jos în mai puțin de 24 de ore.

Azi, însă, în momentul în care a ajuns la DNA și a fost luat la întrebări de procurori, Emil Boc nu doar că a rupt-o pe maghiară, dar nici nu mai înțelegea o boabă de română. ”Nem tudok románul” le-a transmis el procurorilor, după care a cerut ”tránszlator”. Lui Boc i-a căzut însă fața când a apărut Kövesi și l-a întrebat zâmbitoare ”Mit csinálsz, Emil?”

După ce și-a revenit din șoc, primarul Clujului a scos din buzunar o foaie, de pe care a citit în maghiară un text în care spune că el este maghiar și nu recunoaște alipirea Transilvaniei la România, motiv pentru care nu poate fi interogat de DNA. După care a insistat să fie transferat la DNA-ul din Budapesta, altfel va refuza să mai recunoască ceva.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 martie 2016 16:41
Citește mai mult despre: cluj DNA emil boc maghiara

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult