Emil Boc, pieton pentru o zi: i s-a furat scaunul auto pentru copii

Maşina cu care Emil Boc se deplasează în fiecare zi la Palatul Victoria a fost spartă de hoţi seara trecută. Pentru că Boc este prevăzător şi ia volanul maşinii în casă peste noapte, hoţii nu au reuşit să fugă cu maşina premierului. Însă, drept răzbunare, i-au furat scaunul auto pentru copii, pe care premierul îl avea amplasat pe locul şoferului, astfel încât să ajungă la volan.

E posibil însă ca hoţii să fi urmărit doar scaunul pentru copii, nicidecum maşina, pentru a se asigura astfel că Emil Boc nu va putea ajunge, măcar pentru o zi, la locul de muncă. Această variantă este cu atât mai plauzibilă cu cât hoţii au dezlipit de pe lunetă şi abţibildul pe care scria „Baby on board”. Din păcate, planul lor a eşuat, după ce unul dintre sepepişti i-a adus de urgenţă premierului scaunul copilului său.

Interpelat de reporterii TNR, Emil Boc a comentat scurt incidentul, vizibil iritat de întrebarea noastră: „Astea sunt glume de copii, numai cineva fără scaun la cap putea să comită un astfel de gest”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 august 2010 13:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult