Emil Boc, prins dopat cu hormoni de creştere

Nemulţumit de performanţele Guvernului, Traian Băsescu a cerut un control antidoping inopinat pentru toţi miniştrii cabinetului Boc. Chiar dacă în presă Băsescu spune că are încredere în guvern, cifrele economice pe primele luni ale anului l-au convins că guvernul se confruntă cu grave probleme de performanţă. Rezultatele testului antidoping i-au confirmat lui Băsescu bănuielile: victima controlului este chiar premierul, Emil Boc, care a fost găsit dopat cu hormoni de creştere.

„Emil Boc utilizează constant hormoni de creştere”, a confirmat pentru TNR unul dintre medicii care au analizat probele. „Hormonii de creştere rămân în organism doar 36 de ore, după care sunt asimilaţi complet şi nu mai pot fi depistaţi de nici un control antidoping. De la Emil Boc s-au prelevat patru probe, la interval de o săptămână şi de fiecare dată a ieşit pozitiv la consumul de hormoni de creştere. E clar, aşadar, că Boc consumă zilnic astfel de hormoni.”

Intrigă însă faptul că, deşi s-a confirmat că Emil Boc foloseşte hormoni de creştere, acesta este în continuare foarte mic. Există două posibile scenarii. Unul dintre acestea este că Boc ar fi fost, în realitate, chiar mai mic decât este acum, însă asta este prea puţin probabil. Nu pare o variantă serioasă, e greu de imaginat un Boc mai mic decât cel din prezent. Mai degrabă, susţin specialiştii, Boc a primit hormoni de creştere contrafăcuţi, sau poate chiar hormoni de descreştere.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
12 mai 2010 09:06
Citește mai mult despre: Basescu Boc dopaj guvern hormoni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult