Emil Boc, răpit de traficanții de organe după ce a fost confundat cu un copil

Premierul se afla în mall-ul Afi Palace când a fost confundat de traficanții de organe cu un copil nesupravegheat. Pentru un moment, el a reușit să-i înduioșeze pe răpitori. Când l-au văzut îmbrăcat așa frumos, în costumașul ăla elegant, ca un om mare, traficanții de organe au fost cât pe ce să se răzgândească și să caute alt copil. “Pe de altă parte, are burtă și început de chelie. Copil urât ca ăsta n-am mai văzut”, a spus unul dintre traficanți înainte să treacă la treabă.

La scurt timp după răpire, Elena Udrea a publicat o scrisoare disperată pe internet. “Un singur moment n-am fost atenta și mi l-au furat. Vă rog să mă credeți că sunt disperată, nu mai știu unde să-l caut. N-ar fi prima oară când un premier dispare fără urmă. Cine mai știe pe unde e acum Radu Vasile?”

După ce scrisoarea a circulat pe internet, speriindu-le pe mămici, SPP-iștii l-au găsit pe Emil Boc într-un apartament din Militari. Premierul era de nerecunoscut, deoarece fusese tuns și purta alte haine. Iată cum relatează întreaga scenă, ușor amuzant, angajatului Serviciului de Protecție și Pază: “Premierul avea pe el un tricou cu Donald Duck. Era tare caraghios. I-am făcut repede o poză, ca să-l am cu ceva la mână în caz că vrea să ne mai taie din salarii.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
8 iulie 2011 08:07

Alte articole

Vezi mai mult