Emil Boc răsuflă ușurat! La cuvântul ”slugă” din DEX nu mai apare poza lui, ci a lui Grindeanu

Marele slugoi al lui Traian Băsescu din perioada în care pedeliștii prădau țara, Emil Boc, răsuflă în sfârșit ușurat. Următoarea ediție a DEX-ului nu va mai avea poza lui în dreptul cuvântului ”slugă”, ci pe cea a lui Sorin Grindeanu.

”De bine, de rău, Emil Boc era sluga unui președinte de țară, în timp ce Sorin Grindeanu e slugă la un infractor condamnat definitiv, cu interdicție de a face parte din Guvern. În atari condiții, e clar că Grindeanu deține un nivel de slugărnicie mult peste Emil Boc”, și-a motivat decizia editorul DEX-ului.

Mai rămâne să se stabilească doar ipostaza în care va ilustra în DEX Sorin Grindeanu că e sluga lui Dragnea. ”Ne gândim dacă să ne limităm la o imagine în care doar stă umil în preajma lui Dragnea, sau să dăm direct o imagine cu Grindeanu în genunchi, pupându-l în cur pe liderul PSD”, spune editorul DEX-ului.

Cât despre Emil Boc, el nu ar trebui să se relaxeze complet, pentru că chipul lui poate să apară altundeva în DEX. ”Sunt atâtea cuvinte pe care Boc le poate ilustra”, spune reputatul lingvist Decebal Popescu. ”Șovin, idiot, funar, bătut în cap sunt doar câteva care i se potrivesc, dacă e să ne gândim cât de bou e când vine vorba de plăcuțe în maghiară cu numele Clujului.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
22 februarie 2017 18:13
Citește mai mult despre: Boc Grindeanu slugă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult