Emil Boc şi-a serbat azi ziua la Palatul Copiiilor

Cu ocazia Zilei Copilului, Emil Boc a renunţat pentru o zi la locul de joacă de la Palatul Victoria şi s-a deplasat la Palatul Copiiilor, pentru a celebra 1 Iunie – Ziua Copilului alături de alţi copii. Boc s-a pierdut printre micuţii aflaţi acolo, de mai multe ori părinţii lui având reale probleme în a-l identifica între ceilalţi copii. La eveniment a participat şi Adrian Copilul Minune, care i-a dedicat lui Emiluţ piesa „Poporul-mi poartă pică, dar n-are valoarea mea”.

Boc s-a bucurat cel mai mult de cadoul primit de la Traian Băsescu, care i-a oferit o coasă nouă, de jucărie. Boc efectiv a alergat de fericire, reuşind să doboare o vază de flori de două ori mai mare decât el. „Cioburile aduc noroc, hă, hă!”, a exclamat Băsescu imediat după incident.

Emil Boc a primit şi un ponei, însă părinţii au spus că îl păstrează pentru când Emil Boc se face mai mare, deocamdată neavând posibilitatea să se urce fără ajutor pe el. Plus că părinţii îşi amintesc cu groază de momentul în care Emiluţ al lor a căzut în cap în emisiunea lui Andrei Gheorghe şi nu vor să asiste la un scenariu similar din cauza poneiului. O căzătură de pe ponei i-ar putea fi fatală, se tem părinţii.

Emil Boc a trăit şi un eveniment mai puţin plăcut, în momentul în care a primit un dos de palmă peste bot. Deşi iniţial se credea a Boc a fost lovit din greşeală chiar de Traian Băsescu, până la urmă s-a dovedit că agresiunea a fost comisă de un pixel trimis acolo de moguli.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
1 iunie 2010 10:22
Citește mai mult despre: Basescu cadou emil boc ponei ziua copilului

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult