Emil Constantinescu, o nouă amantă? Elena Udrea susține că acasă a așteptat-o un fost președinte

Abia eliberată din pușcărie, Elena Udrea a transmis presei un mesaj misterios, din care lasă de înțeles că abia așteaptă să ajungă acasă unde va fi întâmpinată un fost președinte în chiloți. Speculațiile au apărut imediat cu privire la identitatea acestui fost președinte, toate indiciile ducând însă spre Emil Constantinescu, care a deținut această funcție între 1996 și 2000.

Cunoscut ca un crai, Emil Constantinescu a mai fost acuzat că ar avea o amantă în perioada în care încă era președintele României, pe Rona Hartner, de unde i s-a atras și porecla „Bill Clinton din Carpați”. Mai mult, apetitul sexual ieșit din comun al fostului președinte era bine cunoscut printre apropiații acestuia. „Dacă atunci a scăpat cu viață ușoară, că avea toate serviciile la mâna lui și nimeni nu a avut curajul să miște în front, acum nu mai poate face nimic. L-am prins cu mâța în sac sau, dacă-mi permiteți, cu mâna la pisicuță”, a declarat un jurnalist de investigații de la Evenimentul Zilei.

Cealaltă variantă, Ion Iliescu, a fost scoasă din calcul, pentru că deși încă se mai simte tânăr, Iliescu nu se coboară să facă sex cu o singură persoană. „Când ai f*tut 23 de milioane de români, e sub demnitatea mea să mă concentrez acum doar asupra unuia”, s-a confesat fostul președinte.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 mai 2015 15:05

Alte articole

Vezi mai mult