”Ponta a pierdut alegerile, și-a luat muia pe care o merita!” În aceste cuvinte poate fi sintetizată reacția românilor de pretutindeni, după ce exit-poll-urile îl dau câștigător al alegerilor prezidențiale pe Klaus Ioahnnis. S-au auzit urlete de fericire în toată țara, cum probabil se vor mai auzi doar când va muri Ion Iliescu.

ponta e trist si deprimat.JPG ”Simplu gând că Ponta se simte acum mizerabil mă face cel mai fericit om din univers. Mai ales că, odată cu el, se simt mizerabil și Dragnea, Iliescu, Oprescu, Năstase, plus toți baronii locali și primarii analfabeți care au practicat azi turisml electoral la modul extrem de agresiv”, spune reputatul român Decebal Popescu.

Se pare că până și Donald Trump și-a întrerupt programul obișnuit, după ce s-au publicat rezultatele. Nu doar că nu l-a durut în cur de ce se întâmplă în România, dar a și învățat o înjurătură în română. ”Muie, Victor Ponta”, spun mai mulți martori că ar fi urlat miliardul american.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Sunday, 16.11.2014 23:02 Politic

National Cinematografic