Deși pare greu de crezut, încă mai sunt idioți care stau la coadă la Fetești ca să plătească la ghișeu taxa de pod, în loc să o achite prin SMS sau într-o benzinărie de pe autostradă. Și nu sunt deloc puțini, drept dovadă cozile imense care s-au format când lumea s-a întors de la mare după minivacanța de Sf. Maria.

coada_fetesti_webcam.jpg Iar acum, în sfârșit, se vor lua măsuri care să stopeze această situație. Un deputat al opoziției a anunțat că pregătește o lege care prevede confiscarea mașinilor și suspendarea permisului pe 3 ani pentru cei care mai stau la coadă la Fetești ca să plătească cash.

”Dacă după atâta timp încă n-au deprins cum să evite statul la coadă pentru taxă, e clar că nivelul lor de inteligență este extrem de scăzut. Și nu putem lăsa niște oameni fără creier să conducă după bunul lor plac pe șoselele din România”, a explicat deputatul.

”Acest proiect de lege constituie un atac fără precedent la adresa votanților PSD și nu putem accepta asta. Deputații PSD vor vota împotrivă”, a anunțat deja Viorica Dăncilă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 16.08.2016 03:51 Politic

National Cinematografic