Era și timpul! Idioților care stau la coadă la Fetești să plătească cash li se vor confisca mașinile

Deși pare greu de crezut, încă mai sunt idioți care stau la coadă la Fetești ca să plătească la ghișeu taxa de pod, în loc să o achite prin SMS sau într-o benzinărie de pe autostradă. Și nu sunt deloc puțini, drept dovadă cozile imense care s-au format și ieri, când lumea s-a întors de la mare după minivacanța de Sf. Maria.

Iar acum, în sfârșit, se vor lua măsuri care să stopeze această situație. Guvernul a anunțat că pregătește o ordonanță de urgență, care prevede confiscarea mașinilor și suspendarea permisului pe 3 ani pentru cei care mai stau la coadă la Fetești ca să plătească cash.

”Dacă după atâta timp încă n-au deprins cum să evite statul la coadă pentru taxă, e clar că nivelul lor de inteligență este extrem de scăzut. Și nu putem lăsa niște oameni fără creier să conducă după bunul lor plac pe șoselele din România”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Decizia l-a iritat însă foarte tare pe infractorul condamnat definitiv din frunta PSD, Liviu Dragnea, care a amenințat din nou cu o moțiune de cenzură. ”Această ordonanță constituie un atac fără precedent la adresa votanților PSD și nu putem accepta asta. Vom da guvernul jos dacă nu se revine asupra ei”, a amenințat condamnatul definitiv.

Scris de Calin
16 august 2016 01:08
Citește mai mult despre: fetesti

Alte articole

Vezi mai mult