Escrocherie! Mii de români, lăsaţi fără ajutorul de şomaj prin metodele “Interviul” şi “Angajarea”

O nouă escrocherie face victime printre românii naivi! În mare parte şomeri, aceştia sunt contactaţi de persoane necunoscute, care le promit sume colosale de bani şi îi atrag la “interviuri” în urma cărora semnează “contracte de muncă”, pierzându-şi ajutorul de şomaj pentru o lungă perioadă de timp.

“Sunt disperat. Mi-au furat ajutorul de şomaj şi ce primesc în schimb? Un salariu? Credeam că sunt oameni serioşi, care vor să-mi dea o căruţă de bani ca să nu fac nimic”, se plânge o victimă. “Dacă sunteţi invitaţi vreodată la un ‘interviu’, să nu vă duceţi, că nu vă dă la televizor. Vă angajează!”

Mai rău, autorităţile spun că nu pot face nimic pentru a-i ajuta pe foştii şomeri. “Am auzit şi noi că ar exista cazuri de români păcăliţi să renunţe la ajutorul de şomaj prin metoda ‘Interviul’ şi îi compătimim. Încercăm, pe cât posibil, să împiedicăm înfiinţarea de firme şi să-i alungăm pe investitorii străini, dar câte unul tot mai scapă şi, dacă nu suntem vigilenţi, poate lăsa fără şomaj sute de persoane!”, declară Decebal Popescu, parlamentar independent.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
4 august 2015 16:08
Citește mai mult despre: ajutoare escrocherie munca somaj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult