Este oficial! Hipsterii sunt obligaţi să-şi treacă bicicletele la cauciucuri de vară

După ce iniţial a apărut ca un zvon, săptămâna aceasta Guvernul a anunţat o lege prin care hipsterii sunt obligaţi să-şi doteze bicicletele cu anvelope de vară. Ministrul transporturilor, Relu Fenechiu, a explicat: “Au vrut piste de bicicletă pe stradă şi nu pe trotuar, atunci să se aplice aceeaşi lege ca şi în cazul maşinilor! Să zică mersi că nu m-am luat şi de talpa bascheţilor, care se topeşte rapid în timpul verii.”

Reacţiile în comunitatea hipsterilor sunt diferite. Jon Ivaşcu, un hipster bucureştean, susţine că până când nu primeşte un share pe wall-ul lui de Facebook cu acel anunţ n-are cum să ia amendă de la Primărie. Pe de altă parte, Domi del Curteaveche, un cunoscut hipster afacerist, vede acest lucru ca pe o oportunitate: “Eu pot să înmagazinez anvelopele de iarnă la mine în dormitor pentru oricine doreşte. Nu o să fie scump, cam 10-15 like-uri pe lună date la cauzele pornite de mine.”

Anunţul Guvernului a fost făcut direct pe pagina de Facebook a lui Lucian Mîndruţă, cea considerată de orice hipster drept adevăratul „Monitor oficial” al ţării. Mulţi însă sunt de părere că această lege a fost făcută doar ca să distragă atenţia de la un alt proiect controversat, programul rabla pentru biciclete, care este încă intens dezbătut de specialiştii în hipsteri ai Guvernului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
16 aprilie 2013 13:04

Alte articole

Vezi mai mult