Ultimul Eurobarometru publicat pe site-ul Comisiei Europene arată o serie de cifre interesante pentru țara noastră în ceea ce privește indicatorii socio-economici. Astfel, dacă în acest weekend ar fi alegeri, 40% din bucureșteni ar vrea să știe dacă se deschide și Ikea Pallady.

magazin_nou_ikea.jpg

„Adică aș ieși la vot, dacă e vreme faină afară, dar să mă duc doar până la școala aia pare degeaba. Așa, dacă știu că e deschis la Ikea în Titan, aș da o tură și până-acolo, după ce ies de la vot, să văd ce promoții mai au că voiam să schimb niște perdele în bucătărie”, explică Marius Drumeș, votant și client de super-market.

O altă întrebare care stă pe buzele unui procent important din electorat este „Când se deschide gura aia de metrou nouă de la Tineretului, că decât să ocolesc intersecția aia mai bine-mi iau un UBER”, precizează Mioara Papuc, locuitor european al zonei. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 16.05.2019 15:43 Politic

National Cinematografic