Europa așteaptă 300 de milioane de refugiați americani, dacă Donald Trump iese președinte

Panică printre țările europene, deja sufocate de valurile de imigranți sirieni. Taberele imense din insula Lesbos sau din nordul Franței au fost doar glume față de ce va urma dacă în urma alegerilor prezidențiale din SUA câștigător va fi desemnat Donald Trump.

300 de milioane de americani – asta fără să îi luăm în calcul pe canadienii mai slabi de înger – vor lua cu asalt avioanele ca să scape de urgia celui descris drept „ISIS plus Vadim”, arată un sondaj recent.

Imigranții aflați deja în Europa se îngrijorează la rândul lor: „Ce-o să se întâmple cu noi? Dacă Doamne-ferește ne trimit pe noi în SUA în locul lor să ne conducă nebunul ăla?! O luăm înot înapoi și până în Raqqa nu ne oprim”.

Ministerul Afacerilor Externe român a declarat că România e pregătită de această invazie nord-americană: „Am demarat construcția unei tabere uriașe de refugiați lângă Otopeni, pe care o vom numi Balotesti-Junglă. Se cunosc deja câstigatorii licitațiilor de pânză pentru corturi și sârmă pentru gard, deci stați linistiți”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Mihai
4 martie 2016 13:03
Citește mai mult despre: Donald Trump refugiati

Alte articole

Vezi mai mult