Europarlamentarii PSD-PNL, băgați în ședință: „Voi de ce nu ați prins nicio șpagă?“

Vestea că europarlamentara Eva Kaili a fost arestată la Bruxelles pentru corupție după ce a luat bani de la Qatar a avur ecouri și la București. Cel mai afectat a fost liderul PSD, Marcel Ciolacu, care efectiv a devenit un car de nervi după aflarea veștii.

El i-a convocat de îndată la București pe europarlamentarii PSD și a tunat la adresa lor. „Voi ce dracu’ faceți la Bruxelles, dormiți în picioare? Adică ce, Eva Kaili a putut lua șpagă de la Qatar, iar voi nu? Incompetenților! V-am trimis la Bruxelles ca să faceți bani pentru partid, nu ca să stați pe-acolo degeaba. Data viitoare nu mai prindeți loc pe listă, vă garantez asta“, a urlat Ciolacu.

Și premierul Marian Ciucă i-a convocat pe europarlamentarii peneliști la București, dar l-a rugat pe Marcel Ciolacu să-i urecheze el din partea lui. Liderul PSD l-a luat la șuturi mai ales pe Rareș Bogdan, cel care se știe bine cu Eva Kaili, pentru că-și cumpără rochiile și fardurile din aceleași magazine. „Cât de prost să fii, mă, să ieși cu aia la cumpărături și să nu miroși că e rost de șpăgi?!“, i-a reproșat Ciolacu lui Rareș Bogdan.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
12 decembrie 2022 18:46
Citește mai mult despre: Ciolacu europarlamentari șpagă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult