Exces de zel în Teleorman! Autocarele PSD au adus la protest la Cotroceni şi câţiva morţi

Fieful lui Dragnea nu se dezminte! În această dimineaţă, autocarele contractate de PSD să aducă manifestanţi la Palatul Cotroceni au ridicat dintr-un sat teleormănean şi câteva persoane decedate.

Deşi organizatorii au spus că implicarea civică a răposaţilor nu e un fenomen neobişnuit, fiind mai degrabă o tradiţie în judeţele din sudul ţării, ceilalţi călători au fost nemulţumiţi de mirosul cadavrelor. “După o serie întreagă de plângeri, deşi le-am explicat pasagerilor că-s membri de partid cu acte în regulă şi au tot dreptul să îşi exprime susţinerea faţă de Guvern, morţii au fost descărcaţi din autocar. Am trimis un microbuz special pentru ei, dacă mai vor să participe la protest”, spune purtătorul de cuvânt al PSD Teleorman, Octav Mihăilă (1922-1986).

Morţii aflaţi într-o stare şi mai avansată de descompunere, în speţă câţiva strigoi şi o fantomă prietenoasă, au avut probleme şi mai mari la transport. “Fiind nişte duhuri imateriale, ieşeau prin uşa portbagajului când porneam autocarul. Până la urmă s-au înţeles să vină la Bucureşti pe jos”, explică un spiritist local.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
8 februarie 2017 11:02

Alte articole

Vezi mai mult