Exclusiv! Andrei Caramitru are boală pe presă de când îl bătea tat-su cu ziarul

Traumele din copilărie îl bântuie grav pe Andrei Caramitru. Pentru că tat-su îl bătea constant cu ziarul ”Scânteia” când era mic, Andrei a dezvoltat o adevărată fobie față de tot ce înseamnă presă. Nu doar că nu înțelege conceptul, neștiind ce e presa și la ce folosește ea în mod normal, dar Caramitru jr. mai și face spume la gură când aude cuvântul presă sau ziar.

”Oamenii ar trebui să înțeleagă că Andrei nu este uluitor de prost, așa cum pare din exterior”, explică psihoterapeutul acestuia. ”Nu, Andrei este doar o persoană abuzată în copilărie, care-și răsfrânge traumele acumulate atunci asupra presei – mai ales dacă aceasta nu rezonează cu paranoia din capul lui. Andrei Caramitru este un om bolnav, extrem de bolnav, el trebuie compătimit, nicidecum atacat.”

Traumele lui Andrei Caramitru ar fi fost accentuate de faptul că tatăl său nu doar că-l lovea preponderent în zona capului cu ziarul, dar mai și băga uneori câte-un salam de Sibiu între paginile ziarului, ca să sporească duritatea loviturilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 octombrie 2019 15:10
Citește mai mult despre: Caramitru

Alte articole

Vezi mai mult