Executoarea Şomâldoc, trimisă de Curtea de la Haga să-l scoată pe Putin din Ucraina

Situația internațională riscă să escaladeze în mod incontrolabil după ce Curtea Penală Internațională de la Haga a decis nu doar că Rusia trebuie să oprească războiul din Ucraina și să părăsească țara, ci și să o trimită pe executoarea judecătorească Paula Șomâldoc ca să pună sentința în practică.

Curtea de la Haga s-a arătat impresionată de aptitudinile pe care Paula Șomâldoc le-a arătat în 2011, când a trebuit să-l evacueze pe Corneliu Vadim Tudor din sediul PRM. Cei de la Haga sunt siguri că o persoană care i-a făcut față lui Vadim nu va avea absolut nicio problemă să-l pună pe Putin la punct și să-l facă să-și retragă toți soldații din Ucraina.

Paula Șomâldoc este extrem de relaxată și spune că o bucură nespus că judecătorii de la Haga s-au gândit la ea. „Nu e ca și cum Putin ar putea să-mi facă scandal ca Vadim, să-mi spună pitica dracului și pitică nenorocită, că în primul rând el este pitic. Mai degrabă o să-l fac eu pitic nenorocit pe el, nu el pe mine“, a spus Paula Șomâldoc.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
17 martie 2022 17:02
Citește mai mult despre: Putin război ucraina

Comentarii 1 comentariu

  • In poiana din padure, aveau casa 2 pitici ♪♪ Vine pupaza si spune Vreau sa stau si eu aici ♫ Atunci piticul cel mare iata ce raspuns i-a dat ♪♪ Repren; pupu ♪♪ lalala ♫♫ iata ce raspuns i-a dat…….

Alte articole

Vezi mai mult