Probabil cel mai responsabil român în această perioadă de pandemie este un teleormănean de 57 de ani. De fix un an de zile acesta stă izolat de lumea exterioară, neieșind absolut deloc dincolo de zidurile stabilimentului unde este cazat.

dragnea_stresat_dupa_gratii2.jpg ”Un monument de responsabilitate”, îl laudă apropiații. ”Dar totodată și un lider de excepție, care simte marile evenimente care se petrec într-o societate și cu 10 luni înainte să se întâmple. Doar așa se explică de ce s-a izolat de restul societății cu mult înainte ca oamenii simpli să afle de pericolul coronavirusului.”

Și asta nu este tot. Se pare că teleormăneanul intenționează să continue să fie responsabil mulți ani de aici încolo. ”De exemplu, de când s-a încheiat starea de urgență și se poate circula mai liber el nu a ieșit absolut deloc”, l-a lăudat un apropiat. ”Și nici nu va ieși degrabă, vor mai trece mulți ani până o să-l vedeți din nou plimbându-se pe stradă. Pentru că asta înseamnă responsabilitate!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 27.05.2020 13:20 Politic

National Cinematografic