Exerciţiu militar fără precedent! 7.000 de generali joacă table în Cişmigiu

România nu stă degeaba. Aproape jumătate din cei 15.000 de generali cu care se laudă țara noastră, 7.000 mai exact, s-au adunat azi în parcul Cișmigiu pentru un exercițiu militar fără precedent: vor juca table timp de trei zile. Ceilalți 8.000 de generali vor participa la un exercițiu similar peste două săptămâni.

Generalii români sunt de părere că tablele sunt cea mai bună metodă prin care se pot pregăti de un eventual război cu Rusia. „Multă lume are impresia că jocul de table ține de nroc, dar nu este deloc așa. Fără o strategie câștigătoare nu ai nicio șansă la table, indiferent ce zaruri îți vin. E un joc al minții“, spune unul dintre generalii prezenți în Cișmigiu.

Evenimentul a fost pregătit minuțios. În primul rând, au fost evacuați pensionarii care jucau șah în Cișmigiu, ca să nu-i inhibe pe generali. Iar pentru a asigura hrana celor 7.000 de generali au fost tăiați 7.000 de porci și 21.000 de pui. De asemenea, au fost aduse și șapte camioane burdușite cu semințe de floarea soarelui.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
1 februarie 2022 12:05
Citește mai mult despre: generali table

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult