Expert constructor: Băluță trebuie zidit în Pasajul Unirii, ca să nu mai fie accidente

Verdict final de la Inspectoratul de Stat în Construcții. Inginerii susțin că Pasajul Unirii trebuie consolidat prin zidirea primarului Băluță din Sectorul 4, exact ca în legenda Meșterului Manole. Problemele de la Pasajul Urinii seamănă suspect de mult cu cele de la Mânăstirea Curtea de Argeș, unde soluția a fost una radicală, dar eficientă.

”Evident, nu trebuie repetate greșelile din trecut. Sub nicio formă nu putem permite ca meșterii care îl zidesc pe Băluță să rămână fără scări, deasupra pasajului, ca să le fie imposibil să coboare. Nu dorim încă un accident la pasaj”, explică inginerul Decebal Popescu.

Până acum câteva mii de meșteri s-au oferit să-l zidească pe primar în Pasajul Unirii, inclusiv unii care nu sunt constructori de meserie: ”Cât de greu să fie? Mă uit un pic pe Youtube, așez cărămizile pe mortar și pe urmă pun plasă de Buzău, încarc cu ciment, pun polistirenul și-i dau un lavabil. Și nu că aș lucra gratis! Aș da și bani ca să-l zidesc pe Băluță în pasaj”, spune un meșter.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 ianuarie 2023 10:40
Citește mai mult despre: Băluță pasaj unirii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult