Expert român: Judecând după mărimea mesei, Macron şi Putin au mâncat 9000 de mici

Putin şi Macron au avut o discuţie consistentă, nu glumă! O spune Marcel Anton, un expert în geopolitică şi carmangerie care a studiat cu atenţie imaginile de la întâlnirea celor doi lideri. Potrivit lui Anton, după mărimea mesei la care au stat, Putin şi Macron au consumat de-a lungul serii cel puţin 9000 de mici.

„Credeţi-mă, am asistat la multe negocieri diplomatice la viaţa mea. Pe o masă de 6 metri poţi construi o piramidă de 9500 de mici, să zicem 9000 dacă laşi loc pentru bere. Şi sigur au avut mici din ăia adevăraţi, zemoşi, bănuiesc că de la Obor sau de la Ciotoianu. Vorbim, totuşi, despre conducătorii unor puteri nucleare, oameni educaţi cu gusturi rafinate”, a declarat specialistul.

Surse din cadrul Aeroportului Otopeni confirmă că, în octombrie 2021, avionul Antonov 225 – cea mai mare aeronavă din lume – a ridicat din România o cantitate considerabilă de carne de mici congelată, cu scopul de a o livra direct la Moscova. „Făceai 10.000 de mici lejer din pachetul ăla de carne. Probabil câţiva s-au pierdut pe drum”, declară Silvian Bănel, vice-administratorul camerei frigorifice din aeroport.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
16 februarie 2022 13:02
Citește mai mult despre: macron mici Putin

Comentarii 1 comentariu

  • 🧐 da’ muștaru’?

Alte articole

Vezi mai mult