Panică în sediul PSD! La doar câteva minute după începerea lucrărilor Comitetului Executiv, clădirea de pe Kiseleff a fost zguduită de o explozie care a pârlit zeci de coafuri şi a spart mai multe ferestre.

tudose_explozie_psd.jpg
Potrivit martorilor, mica deflagraţie a fost provocată de însuşi preşedintele PSD Liviu Dragnea, care şi-a aprins o ţigară în timp ce premierul Mihai Tudose vorbea în direcţia sa. "Primele noastre informaţii arată că vârful ţigării a intrat în contact cu vaporii unei substanţe necunoscute, pe care o bănuim a fi ţuică nouă, de anul ăsta", spune Decebal Popescu, pompier.

Potrivit echipei de intervenţie, nimeni nu a fost rănit grav în urma exploziei alcoolului, cei mai afectaţi de văpaie fiind Liviu Dragnea, căruia i-a luat foc mustaţa, şi Petre Daea, al cărui pulover de lână a fost distrus complet.

Speriaţi, membrii PSD au decis să continue şedinţa la sediul vecinilor din ALDE, fără Tudose, dar şi fără foc deschis, fiindcă orice scânteie în hazna riscă să provoace un adevărat dezastru.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 12.10.2017 18:42 Politic

National Cinematografic