Extravagant! Un bărbat din sectorul 1 i-a dus soţiei o panseluţă din parc, în valoare de 1500 de euro

Unii bărbaţi merg foarte departe ca să-şi satisfacă iubitele! Decebal Popescu, un tânăr întreprinzător din sectorul 1 al Capitalei, a ales de 8 martie un cadou deosebit de scump pentru soţia sa. Încă de dimineaţă, acesta a cules din faţa blocului o panseluţă plantată de Primărie – deşi neimpresionantă, mica floare valorează în acte aproape 1500 de euro.

“Iniţial, nevastă-mea n-a fost prea încântată. Cred şi eu, să primeşti o amărâtă de panseluţă?”, mărturiseşte Popescu. “Pe urmă i-am explicat că e o panseluţă pusă din bani publici. Era să leşine când i-am arătat cât a costat: aproape 50 de milioane. Ghici cine mănâncă grătar în seara asta?”

Primăria Sectorului 1 a anunţat că a luat act de dispariţia panseluţei de 1500 de euro şi promite că va înlocui curând toate panseluţele din scuarul respectiv cu unele în valoare de doar 1200 euro fiecare, pentru a descuraja furtul.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
8 martie 2017 14:37
Citește mai mult despre: Bucuresti panselute primarie sectorul 1

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult