Se pare că președintele României s-a grăbit când a încercat să repare greșeala cu retrimiterea în parlament a Codului Fiscal. În disperare să drege lucrurile, dar și cu un ochi pe pagina de Facebook unde votanții săi își exprimau dezamăgirea față de atitudinea sa, Klaus Iohannis a promovat toate codurile care i-au căzut la mână, inclusiv codul lui Oreste. Măsura va avea implicații grave asupra societății românești și singura șansă să fie abrogat este contestarea la Curtea Constituțională. 

codul lui oreste iohannis.jpg

„Conform noului cod, când te prezinți la un interviu de angajare trebuie să eviscerezi o pisică neagră, la răscruce de drumuri, la miezul nopții. Dacă are pete pe ficat, înseamnă că iei interviul”, explică un specialist în drept. Totodată, funcționarii publici vor fi obligați să poarte pălării de staniol iar serviciul de ambulanță va avea și infirmieri specializați în homeopatie și reiki. 

Și buletinele ar trebui schimbate: aceste vor trebui să conțină rasa (reptilian, gorilian etc), specia astrală și gradul în masonerie. Pe spate vor fi trecute zodia atât în horoscopul chinezesc cât și în cel druidic. Abrogarea Codului lui Oreste este aproape imposibilă, întrucât doar Oreste însuși este vrăjitor de grad 34 și are astfel atribuții în domeniu. O cale extraordinară de atac este sesizarea grupului Bilderberg, la următoarea reuniune extraordinară a acestuia. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 21.07.2015 16:57 Politic

National Cinematografic