Ezoterismul e obligatoriu! Din greșeală, Klaus Iohannis a promulgat și Codul lui Oreste

Se pare că președintele României s-a grăbit când a încercat să repare greșeala cu retrimiterea în parlament a Codului Fiscal. În disperare să drege lucrurile, dar și cu un ochi pe pagina de Facebook unde votanții săi își exprimau dezamăgirea față de atitudinea sa, Klaus Iohannis a promovat toate codurile care i-au căzut la mână, inclusiv codul lui Oreste. Măsura va avea implicații grave asupra societății românești și singura șansă să fie abrogat este contestarea la Curtea Constituțională.

„Conform noului cod, când te prezinți la un interviu de angajare trebuie să eviscerezi o pisică neagră, la răscruce de drumuri, la miezul nopții. Dacă are pete pe ficat, înseamnă că iei interviul”, explică un specialist în drept. Totodată, funcționarii publici vor fi obligați să poarte pălării de staniol iar serviciul de ambulanță va avea și infirmieri specializați în homeopatie și reiki.

Și buletinele ar trebui schimbate: aceste vor trebui să conțină rasa (reptilian, gorilian etc), specia astrală și gradul în masonerie. Pe spate vor fi trecute zodia atât în horoscopul chinezesc cât și în cel druidic. Abrogarea Codului lui Oreste este aproape imposibilă, întrucât doar Oreste însuși este vrăjitor de grad 34 și are astfel atribuții în domeniu. O cale extraordinară de atac este sesizarea grupului Bilderberg, la următoarea reuniune extraordinară a acestuia.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
21 iulie 2015 14:07

Alte articole

Vezi mai mult