Mândria Caracalului, fabrica de proști din localitate, se închide după mai multe secole de activitate prolifică. Directorul fabricii a trebuit să se recunoască învins de prostia aratată de mai mulți membri ai noului guvern PSD,  în special de către ministrul Agriculturii, Petre Daea.

petrea_daea_prostul_psd.jpg ”PSD-ul a reprezentat întodeauna concurența pentru noi, și ei au scos tot timpul proști pe piață, dar acum efectiv ne-au surclasat”, își recunoaște înfrângerea directorul fabricii de proști din Caracal. ”A fost o provocare și când l-au scos pe piață pe Dan Șova, dar am reușit cumva să ne ridicăm și noi la nivelul acela de prostie. Acum însă nu avem nici o șansă.”

Directorul a dat exemplu modelul lor cel mai de succes, Bubuitor XC9, care a câștigat numeroase concursuri internaționale de prostie și care a fost supranumit de revista Science drept ”Stephen Hawking al prostiei”. ”Pe lângă Petre Daea, de exemplu, Bubuitor al nostru pare mai degrabă un Einstein, nu un prost cu rezultate”, oftează directorul.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 05.01.2017 15:33 Politic

National Cinematografic