Fabrica de proști din Caracal se închide! ”Nu putem concura cu proști ca Petre Daea sau alți miniștri PSD”

Mândria Caracalului, fabrica de proști din localitate, se închide după mai multe secole de activitate prolifică. Directorul fabricii a trebuit să se recunoască învins de prostia aratată de mai mulți membri ai noului guvern PSD,  în special de către ministrul Agriculturii, Petre Daea.

”PSD-ul a reprezentat întodeauna concurența pentru noi, și ei au scos tot timpul proști pe piață, dar acum efectiv ne-au surclasat”, își recunoaște înfrângerea directorul fabricii de proști din Caracal. ”A fost o provocare și când l-au scos pe piață pe Dan Șova, dar am reușit cumva să ne ridicăm și noi la nivelul acela de prostie. Acum însă nu avem nici o șansă.”

Directorul a dat exemplu modelul lor cel mai de succes, Bubuitor XC9, care a câștigat numeroase concursuri internaționale de prostie și care a fost supranumit de revista Science drept ”Stephen Hawking al prostiei”. ”Pe lângă Petre Daea, de exemplu, Bubuitor al nostru pare mai degrabă un Einstein, nu un prost cu rezultate”, oftează directorul.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
5 ianuarie 2017 13:33
Citește mai mult despre: caracal Petre Daea prostie PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult