Fântânile inaugurate de Firea, vizitate de mii de bucureşteni, care duc căţeii să se pişe pe placa cu numele ei

Cine spunea că nu face nimic? Fântânile de la Unirii, reabilitate în timp (şi la un preţ) record de Gabriela Firea au fost vizitate aproape non stop de la inaugurarea fastuoasă. Bucureştenii îşi duc câinii la placa de marmură cu numele primarului, unde căţeii ridică imediat piciorul şi îşi exprimă şi ei părerea despre activitatea primarului general.

“Iniţial placa pe care scrie GABI FIREA era albă, dar acum, la doar câteva zile, deja are o intensă culoare gălbuie, de la urina drăguţelor patrupede”, spune un trecător aflat pe la Unirii. Mulţi stăpâni de câini folosesc un truc vechi. Când patrupedul se pişă fix pe numele primarului general, acesta primeşte ceva bun, o bobiţă sau un biscuite, ca să se înveţe şi să facă singur în acelaşi loc.

Există şi cetăţeni nemulţumiţi de situaţie, în special bucureştenii cu pisici, care acuză că în zona fântânilor nu au fost puse litiere, ca să se poată pişa pisicile lor pe numele primarului, aşa cum pot câinii, semn că în oraş există încă multe inegalităţi, care pot fi rezolvate pe viitor de prima gospodină a oraşului.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
27 septembrie 2018 13:17
Citește mai mult despre: caini fantani gabi firea placă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult