Farsele lui Arafat. A dat pe Ro-Alert: „Ne vedem la bere la 22:00”

E 1 Aprilie și Raed Arafat nu se dezminte nici anul acesta cu celebrele lui Arafarse! În această dimineață sute de mii de români au primit mesaj pe Ro-Alert: ”Ne vedem la bere la 22:00”. Nu e prima farsă încercată de Arafat de-a lungul anilor. De exemplu, când a căzut elicopterul SMURD în lacul Siutghiol, Arafat a trimis echipajele de intervenție pe lacul Techirghiol.

”Nu subestimați umorul lui Raed”, spun apropiații acestuia. ”După Colectiv a zis că avem tot ce ne trebuie și au murit zeci de oameni. Anul ăsta a adus măști neconforme, spitale mobile nefuncționale, izolete sparte. Cu Arafat râzi de mori!”, spun cei care îl cunosc.

Angajații de la Ro-Alert spun că Arafat a încercat de-a lungul timpului să trimită mai multe astfel de farse, dar l-au oprit. ”A încercat să bage glume gen: Cum se numește piramida cu trei laturi? TetRaed”, spun cei de la Ro-Alert.

Raed Arafat nici măcar nu ascunde că a gândit noile restricții ca să fie cât mai amuzante: ”Se știe că în weekend virusul iese și el în oraș, de-asta am redus orele de funcționare a teraselor și supermarketurilor. În restul săptămânii puteți ieși, că virusul e la muncă în ATI”, a declarat Arafat. 

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
1 aprilie 2021 06:09
Citește mai mult despre: 1 Aprilie arafat farsă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult