Fashion! Valer Dorneanu și-a etalat azi noua zgardă primită cadou de la PSD

Cine spune că dacă ești judecător la Curtea Constituțională nu poți să și te îmbraci bine? Cu siguranță nu președintele Curții, Valer Dorneanu, care și-a etalat astăzi noua zgardă primită de la PSD, cu care va lucra în următorul mandat.

Modelul este realizat dintr-un aliaj de oțel superior, care este acoperit cu o catifea foarte fină. Pe exterior, în față, este inscripționat cu o cusătură de mătase și borangic cuvântul „SLUGĂ” care dă o notă de șic provocateur. „Materialul este foarte bun, când domnul Dorneanu vine la PSD și discută cu noi, e o plăcere să-l mângâi pe ceafă pe sub birou”, a explicat un lider PSD.

Sigur, ținuta oficială a judecătorilor Curții Constituționale nu permite ca aceștia să-și afișeze zgarda în timpul ședințelor în care discută probleme importante de drept constituțional. „Este mai mult un accesoriu pentru dormitor, când judecătorii curții se dezbracă lasciv în fața unui politician și-i arată Constituția în cele mai intime aspecte ale sale și cum poate fi ea încălcată și călărită. Judecătorul rămâne apoi în pielea goală, se pune în patru labe și-i strigă peste umăr politicianului „domină-mă, fă-mă cum i-ai făcut pe fraierii ăia să te voteze”, a povestit sexexperta baroului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

20 iunie 2019 13:52
Citește mai mult despre: ccr

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult