Fenomen inexplicabil: De când e Poşta în grevă, scrisorile ajung mai repede

De când 20.000 de angajaţi ai Poştei au hotărât să intre în grevă, tot mai mulţi români spun că îşi primesc corespondenţa la timp! Curiosul fenomen nu a fost încă explicat, dar mii de cetăţeni şi-au exprimat sprijinul faţă de greva funcţionarilor de la Poştă şi speră ca aceasta să se prelungească.

„O carte poştală făcea în mod normal 7, 8 luni din Bolintin-Vale până în Bolintin-Deal”, spun localnicii. „Acum? Patru, cinci zile, de zici că zboară! Şi nici măcar nu sunt toţi oamenii de la Poştă în grevă.”

Unii români au ajuns să speculeze că, dacă şi mai mulţi lucrători ai Poştei ar intra în grevă, eficienţa sistemului ar creşte şi mai mult, iar plicurile şi coletele ar putea ajunge la destinatar în aceeaşi zi în care au fost trimise. “Dacă ar face grevă, să zicem, 50.000 de funcţionari, Poşta ar deveni o firmă obişnuită de curierat, eficientă şi demnă de încredere”, a explicat un analist poştal.

Singurii nemulţumiţi de greva Poştei sunt românii care au primit brusc zeci de facturi datând încă din 2010, pe care sunt nevoiţi acum să le plătească. “Nu puteau să mai întârzie un pic? Ce naiba păzesc ăia de la Poştă?”, a vociferat un pensionar din sectorul 4 al Capitalei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
13 mai 2014 13:05

Alte articole

Vezi mai mult