Ferecați ușile! Ca să-și reintre în mână după vacanța parlamentară, pesediștii vor sparge la noapte câte-un apartament

Pentru că vor să înceapă în forță noua sesiune parlamentară, pesediștii au planuri mărețe pentru această noapte. Infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea le-a transmis pesediștilor că par cam ruginiți după vacanța parlamentară și că ar trebui să spargă fiecare câte-un apartament, ca să-și reintre în mână.

”Nu te poți duce la furat nepregătit, că riști să te prindă DNA-ul sau, mai rău, să furi prea puțin”, a avertizat Liviu Dragnea. ”Cine nu vine mâine la partid cu o pradă obținută din spartul unui apartament va fi exclus din PSD. Dar, atenție, să nu spargeți vreun apartament în Teleorman, că toate din județul ăla sunt ale mele. Deci practic ați fura de mine și nu accept așa ceva!”

De asemenea, Dragnea i-a avertizat pe sclavii lui din partid că nu pot fura decât din apartamente în care proprietarii sunt acasă. ”Să fure dintr-un apartament cu proprietarii plecați poate și un penelist”, a glumit infractorul din fruntea PSD. ”Voi, în schimb, trebuie să furați în timp ce proprietarul este de față. Ideal ar fi să vă uitați în ochii lui în timp ce-l furați, să știe că noi, pesediștii, nu ne jucăm când vine vorba de furat.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
1 septembrie 2017 14:09
Citește mai mult despre: Dragnea furat PSD

Alte articole

Vezi mai mult