Premierul Victor Ponta a decis să-şi demonstreze dragostea faţă de marele prieten de la Răsărit într-un mod catalogat drept “bizar” de analiştii politici. În semn de mulţumire că ruşii au redeschis rafinăria Lukoil, premierul a considerat că se impune să le facă ruşilor cadou şi rafinăria Petromidia.rafinaria_petromidia_rusia.jpg

În prezenţa unei delegaţii importante de ofiţeri ruşi, ambasadorul Rusiei a tăiat în mod simbolic conducta care leagă Petromidia de restul ţării, declarând că “sper că acesta să fie doar un prim pas pe calea prieteniei româno-ruseşti”, după care a ambasadorul a acceptat formal sărutul lui Victor Ponta pe cizma sa, etapă care a încheiat ceremonia oficială.

“Nu vom lăsa un rahat de 230 de milioane de Euro să afecteze prietenia noastră cu Rusia. Dacă ne gândim că PSD-ul fură banii ăştia numai într-o lună, veţi avea imaginea reală a acestui aşa-zis prejudiciu. Sper că procurorii să-şi bage minţile în cap”, a declarat Victor Ponta. O veste foarte tristă pentru angajaţii Petromidia e că de azi înainte sunt şerbi şi dacă vor să se mute la alt loc de muncă au nevoie de permisiunea Kremlinului.

Times New Roman revine pe ecrane. Din 19 octombrie, ne vedem în fiecare duminică la ora 19.00 pe Prima TV!

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Sunday, 12.10.2014 21:34 Politic

National Cinematografic